Litija

litija

Vabimo vas, da si preberete nekaj več o mestu Litija, ki v zadnjem času postaja vse bolj priljubljeno za bivanje.

Več

SPODNJI HOTIČ - Prodaja, Hiša Dvostanovanjska

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 247 m2

Vrsta: Hiša, Dvostanovanjska

Adaptirano l.: 2001

zgrajeno leta: 1956

Nadstropje K+P+M

Šifra: /

Regija: LJ-okolica

Upravna enota: Litija

Naselje: Spodnji Hotič

EI: Ni podatka


Cena: 298.000,00 EUR


Natisni Priporoči prijatelju
247 m², dvostanovanjska, zgrajena l. 1956, adaptirana l. 2001, K+P+M, Na lepi lokaciji obsijani z soncem preko celega dne z razgledom na tok Save prodamo popolnoma dodelano, vzdrževano in opremljeno hišo z dvema vhodoma, katero enostavno spremenimo v dvostanovanjsko. Hiša je izolirana, ogrevana s toplotno črpalko, priključena na malo čistilno napravo. Vsi prostori so izdelani, vse ograje so iz nerjavečega železa. Na posesti so tudi urejeni pomožni objekti, v sadovnjaku je čebelnjak. Do obvoznice je 20 min vožnje, do Litije pet minut, do avtobusa pa 8 min hoje, prodamo. Cena: 298.000,00 EUR

Dodaten opis

Na prijetni lokaciji v Spodnjem Hotiču pri Litiji prodamo prostorno hišo, ki zaradi svoje umestitve v prostor ponuja prelep razgled na okolico. Hiša je bila v zadnjih letih skoraj v celoti adaptirana. Zaradi prostornosti ter razgibanosti prostorov je primerna za 4 in več člansko družino. Na skupno 247 m² površine z dvema kopalnicama, 4 spalnicami, dnevnim prostorom in kuhinjama z jedilnico ponuja sleherni družini ogromno priložnosti za različno ureditev in obenem ponuja prijetno domače, družinsko vzdušje.  Hiša je trenutno enostanovanjska, ima pa dva vhoda saj je bil leta 1985 zgrajen prizidek, tako da se lahko preuredi tudi v dvostanovanjsko oziroma stanovanjsko in poslovni prostor. Hiša je redno vzdrževana, večje adaptacije so bile leta 2001 v mansardi in 2020 v pritličju. Hiša je toplotno izolirana  -  energetska izkaznica je v izdelavi.

Klet

Klet obsega ločene garažo, kletni prostor in kurilnico. Tlak je keramika.

Pritličje

Pritličje je dostopno iz dveh smeri. Pritličje je sestavljeno iz veže, iz katere se dostopa do shrambe, WCja, kuhinje z jedilnico in stopnišča v mansardo. Preko kuhinje je dostop v  jedilnico ter balkon s  teraso. V drug smer se dostopa v dnevni prostor s kaminom in naprej v delovni prostor. Od tam gre hodnik do veže in drugega vhoda ter stopnišča na teraso v mansardi. V drugo smer hodnika je dostop do manjše shrambe in do kopalnice ter spalnice.

Mansarda

Iz pritličja se preko stopnišča povzpnemo v mansardo, kjer se poleg velike kopalnice nahajajo tri sobe, povezane s hodnikom z manjšo shrambo in delovnim kotičkom. Obe krajni sobi imata dostop do zunanjih prostorov, na eni strani hiše je terasa, na drugi je balkon.

OGREVANJE IN HLAJENJE

Hiša se ogreva s toplotno črpalko preko radiatorjev. Možen je tudi priklop na lastno peč.

ADAPTACIJE

Hiša je v večji meri prenovljena in takoj vseljiva.

PARCELA

Dostop je urejen neposredno iz manj prometne lokalne ceste. Dvorišče je urejeno in tlakovano. Poleg stanovanjskega objekta je na parceli še dodatna garaža in več prostorov za shrambo z ločenim dostopom. Za hišo je velik sadovnjak z vrtom in travnikom.

Kontakt

Prodajalec: NESTA d.o.o.
Naslov: Cesta komandanta Staneta 15, 1270 Litija
GSM: 01/898-34-66
GSM: 041/733-669
Email: stane@nesta.si

Vaše povpraševanje