Ponudba nepremičnin

 Podrobnosti oglasa
Prodaja:
Lokacija: MORAVČE PRI GABROVKI
Objekt: Hiša- Samostojna
Regija: LJ-okolica
Upravna enota: Litija

160 m2, samostojna, adaptirana l. 2017, 2.187 m2 zemljišča, P+1+M, Na lepo urejeni mirni lokaciji, s prečudovitim razgledom na dolenjske griče, prodamo popolnoma prenovljeno in preurejeno (z gradbenim dovoljenjem) družinsko stanovanjsko hišo v treh etažah, okolica hiše je povsem urejena, parcela je ograjena in ob ograji so zasajene ciprese, hiša je izolirana, ima malo čistilno napravo in zbiralnik za deževnico, na zelenici je urejen piknik prostor, v ceni je tudi vsa kvalitetna in praktično nova oprema, vse etaže so klimatizirane, prodamo. Cena: 196.500,00 EUR


Dodaten opis: 

V pritlični etaži je velika odprta opremljena  dnevna soba s kaminom, spalnica, tehnična soba  z IT omaro in toplotno črpalko za pripravo sanitarne vode, dostop je ali direktno od zunaj ali pa po notranjih stopnicah iz nadstropja.

V nadstropju  (dostop je po zunanjem stopnišču ali pa po notranjem iz pritličja) je velik dnevno kuhinjski prostor z jedilnico, iz katere je prekrasen razgled na dolenjsko gričevje, zraven je še kopalnica in predprostor pri stopnišču.

V mansardi je spalnica z balkonom, otroška soba, kabinet z masivnim pohištvom, kopalnica s tušem in talnim gretjem ter shramba, na teraso na južni sončni strani je dostop iz otroške sobe in kabineta.

Stanovanjski objekt je povsem prenovljen in na novo izdelan z gradbenim dovoljenjem. Vse instalacije so zamenjane, prav tako streha, objekt je toplotno izoliran, ogrevanje je preko inverterskih klimatskih naprav. Hiša je praktično na samem in na vpetini (hribčku), le na zahodni strani je sosed na istem nivoju.

Kontaktni podatki
NeSta d.o.o.
Cesta komandanta Staneta 15, 1270 Litija


Telefon:  01/898-34-66 , 041/733-669  
nepremičnine.net iskalnik ver. 1.4